Piispanmessu ja piispantarkastus Jokioisilla

Piispanmessu ja piispantarkastus Jokioisilla Jokioisten kirkko

Jokioisten seurakunnassa piispantarkastus 22.-24.9.2017. Piispanmessussa saarna ja liturgia piispa Matti Repo, avustajina Riitta Särkiö, Johanna Parviala, Esa Löytömäki ja Jyrki Koivisto sekä seurakuntalaisia. Päivi Toikka johtaa kirkkokuoroa. Messun jälkeen lounas ja päivätilaisuus seurakuntatalossa. Lounaasta vapaaehtoinen maksu oman srk:n diakoniatyölle. Ruuan valmistus ja tarjoilu Maa- ja kotitalousseura. Päivätilaisuudessa piispan teemana on kirkon rooli ja haasteet Suomessa tänään. Seurakunnan tilan valottamista. Päätöskahvit. Kaikki ovat tervetulleita piispanmessuun, lounaalle ja päivätilaisuuteen!

Tervetuloa!

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.

Koulutie 5, torikirppiksen puoleinen pääty

Kohtaamispaikka

Tervetuloa tapaamaan tuttuja kahvikupposen äärelle tiistaisin klo 13-15.

Pappilan pihatupa

Torstai-tupa

Tervetuloa kahvittelemaan kesätorstaisin. Aluksi pieni hartaus. Laulua toiveitten mukaan. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi.