MessuPysäkin virkistäytymis- ja kouluttautumisilta

Tule tutustumaan eri mahdollisuuksiin tehdä MessuPysäkkiä ja saamaan oppia miten asiat käytännössä näppärimmin sujuvat! Ohjelmassa: Tiimien työskentely, lyhyt hiljaisuuden retriitti ja kahvihetki yhteisen pöydän ääressä. Illan päätteeksi on vielä mahdollisuus saunoa seurakuntatalon saunassa (otathan mukaan omat saunakamat).

Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Jänhijoen ja Latovainion kyläläiset.

Jokioisten tori

MessuPysäkki

Toritapahtuman päätteeksi MessuPysäkki. Sateen sattuessa messu srk:ssa. Rennon yhteisöllinen seurakuntalaisten toteuttama messu. Tervetuloa mukaan!

Messu

Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Maa- ja Kotitalousseura.