Uskon yö

Uskon yö Jokioisten kirkko

Suomalaista musiikkia reformaation jälkeen

Lauantaina 28.10. vietetään useissa Suomen kirkoissa Uskon yö -teemalla erilaisia taidetapahtumia. Kaikki tilaisuudet päättyvät klo 22 yhdessä laulettavaan Jumala ompi linnamme -virteen.

Jokioisissa tapahtuma toteutetaan pääosin Jokioisten kirkkokuoron voimin. Lisäksi mukana on nuoria soittajia. Reformaation 500-vuotisjuhlan kunniaksi ensimmäinen lauluista aloitetaan latinan kielellä ja siirrytään sitten Suomi 100 -teemalla suomalaisen hengellisen musiikin helmiin itsenäisyytemme alkuajoista nykypäivään.

Tilaisuus alkaa klo 21.00 ja koska kelloja siirretään samana yönä, voit käyttää keväällä nipistetyn tunnin konsertin kuulemiseen ja siirtää kellosi konsertin jälkeen taas osoittamaan klo 21.00.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Kansan Raamattuseuran työn tukemiseen.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiirin järjestämä iltakahvila. Vapaaehtoisesta kahvirahasta muodostuvat tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.

Irma Nybom luona, Moisionkulmantie 109

Lähetyksen toimintapiiri, yhteislähtö srk-talon pihalta klo 11.00

Metsä kutsuu! Perinteiset hakotalkoot Irma Nybomin luona, Moisionkulmantie 109. Yhteislähtö srk-talon pihalta klo 11.00. Huom. aika. Mukaan hyvät työhanskat ja oksasakset. Sekä tietysti se iloinen mieli!