Lähetyksen ystävät

Erja Liuski, Luukkaankuja 6

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen tapaamiseen Erja Liuskin luo, Luukkaankuja 6. Yhteislähtö halukkaille S-marketin parkkipaikalta klo 18.15. Odotamme sinua!

Lähetyksen ystävät kokoontuvat useimmiten toistensa kotona. Kyseessä on avoin ryhmä, johon voi osallistua kertaluonteisesti tai säännöllisemmin. Tutustumme omien nimikkolähettiemme työhön ja seuraamme kaikkea kiinnostavaa lähetystyön saralla. Jos et vielä tunne lähetystyötä omaksesi voit tulla mukaan kuulostelemaan ja keskustelemaan. Löydetään yhdessä lähetys!

Sotaveteraanien tilaisuus

Mukana Päivi Toikka.

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiirin järjestämä iltakahvila. Vapaaehtoisesta kahvirahasta muodostuvat tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.