Lähetyksen ystävät

ti 16.1. kello 18.30

Erja Liuski, Luukkaankuja 6

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen tapaamiseen Erja Liuskin luo, Luukkaankuja 6. Yhteislähtö halukkaille S-marketin parkkipaikalta klo 18.15. Odotamme sinua!

Lähetyksen ystävät kokoontuvat useimmiten toistensa kotona. Kyseessä on avoin ryhmä, johon voi osallistua kertaluonteisesti tai säännöllisemmin. Tutustumme omien nimikkolähettiemme työhön ja seuraamme kaikkea kiinnostavaa lähetystyön saralla. Jos et vielä tunne lähetystyötä omaksesi voit tulla mukaan kuulostelemaan ja keskustelemaan. Löydetään yhdessä lähetys!


Katso myös

ma 24.9. klo 13.00

Jokioisten seurakuntatalo

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.
to 27.9. klo 18.30

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiirin järjestämä iltakahvila. Vapaaehtoisesta kahvirahasta muodostuvat tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.
ma 1.10. klo 11.00

Irma Nybom luona, Moisionkulmantie 109

Lähetyksen toimintapiiri, yhteislähtö srk-talon pihalta klo 11.00

Metsä kutsuu! Perinteiset hakotalkoot Irma Nybomin luona, Moisionkulmantie 109. Yhteislähtö srk-talon pihalta klo 11.00. Huom. aika. Mukaan hyvät työhanskat ja oksasakset. Sekä tietysti se iloinen mieli!