Lähetyksen ystävät

Aune Toivolan luona, os. Lukkarinkuja 24

Tällä kertaa aloitamme syyskauden Aune Toivolan luona, os. Lukkarinkuja 24. Tervetuloa suunnittelemaan syksyä ja kuulemaan terveisiä nimikkoläheteiltämme. Muistathan pukeutua lämpimästi!

Useimmiten lähetyksen ystävät kokoontuvat toistensa kodeissa. Niinpä osallistujatkin ovat jonkin verran vaihtuvia. Toki niitä vakituisia lähetyksen ystäviäkin löytyy mukavasti. Jos lähetystyö innostaa tai kiinnostaa, olet tervetullut mukaan. Löydetään yhdessä lähetys!

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.