Kirkkomusiikin päivä

ke 19.9. kello 17.30 - kello 20.30

Kirkkomusiikin päivä Jokioisten kirkko, Jokioisten seurakuntatalo, Pappilan pihatupa

Kirkkomusiikin päivä on valtakunnallinen tapahtuma.

Aloitamme seurakuntatalolla laulamalla yhteislauluja klo 17.30-18.30. Sen jälkeen lähdemme kulkueena laulaen kohti kirkkoa. Kulkueeseen voi liittyä matkan varreltakin.  Pappilan pihatuvassa on kahvitarjoilu. Klo 19.30 alkaa kirkossa musiikillinen ehtoollisen vietto.

Pappilassa, Kirkkokuja 101

Yhteislaulutilaisuus ja seurat pappilassa

Yhteislaulutilaisuus pappilassa. Tervetuloa laulamaan virsikirjan lisävihkon ja/tai Viisikielinen –kirjan lauluja! Laulujen jälkeen puolen tunnin seurat samassa tilassa.

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus ja uutispuuroa

Uskonpuhdistuksen muistopäivä. Saarna ja liturgia Johanna Parviala. Musiikki Sorrilta. Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntatalossa UUTISPUUROA tarjoavat maataloustuottajat.

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.