Jumalanpalvelus ja riparistartti

Mukana nuorisotyönohjaajat Sanni Sipilä ja Heikki Lähdekorpi, pappi Johanna Parviala ja kanttori Päivi Toikka. Rippikoululaiset paikalle klo 9.30. Myös rippikoululaisten vanhemmat ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen!

Tervetuloa!

3. adventtisunnuntain messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön vastuuryhmä avustaa messussa. Glögitarjoilu.

Eläkeläisten joulujuhla

Jumalanpalvelus ja jouluateria. Aterian hinta 5 €. Juhlaan voi tulla taksilla 4 € omavastuulla, tilaukset suoraan takseille. Mukana Jyrki Koivisto, Päivi Toikka ja Jokkislaulajat, Tuija Kujansuu ja Elina Mettovaara.

4. adventtisunnuntain jumalanpalvelus seurakuntatalossa

4. adventin jumalanpalvelus perinteisesti Jokioisten seurakuntatalolla. Huom. jumalanpalvelusta EI OLE kirkossa. Saarna ja liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Kirkkokahvit.