Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.

Toimintapiiri on ryhmä, joka itsenäisesti suunnittelee oman tekemisensä. Jokaisen taidoille löytyy mieluista puuhaa. Järjestämme myös itse myyntitapahtumia ja tempauksia sekä pidämme lähetyskahvilaa kerran kuukaudessa. Yhdessä tekeminen on hauskaa. Samalla voimme tukea nimikkolähettiemme työtä, ja siitäkin tulee hyvä mieli.

Päivätilaisuus seurakuntatalossa

Päivätilaisuus Veli-Pekka Joki-Erkkilän seurassa

Päivätilaisuus seurakuntatalossa

Toiminnanjohtaja Arno Alajoki Operaatio Mobilisaatiosta valottaa lyhytaikaista lähetystyötä seurakuntatalossa