Tahdon sinulle laulaa - Henna Niemisen levyn julkaisukonsertti

la 17.11. kello 16.00

Tahdon sinulle laulaa - Henna Niemisen levyn julkaisukonsertti Jokioisten kirkko

Gospelmuusikko Henna Nieminen laulaa säveltämiään ja sanoittamiaan lauluja marraskuussa ilmestyvältä levyltään.

Henna Nieminen on monipuolinen gospelmuusikko Lapinjärveltä. Hän on kouluttautunut kanttoriksi, pääaineenaan kuoronjohto. Toisella levyllään "Tahdon sinulle laulaa" Henna kertoo kuulijalle Jumalan kanssa eletystä elämästä.

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Diakoniaruokailussa jouluruoka

Aterian hinta 3 €. Ruokailu on tarkoitettu työttömille ja pienituloisille. Jatkuu jälleen tammikuussa.

Nuorten joulupuuro

Nuorten joulupuuro srk-talon alakerrassa klo 17. Jatkamme iltaa kirkossa klo 19, jossa esiintyy "Maksetut viulut".

MAKSETUT VIULUT

Tervetuloa nauttimaan letkeän menevästä joulusoundista Maksetut Viulut yhtyeen seurassa!