Lähetyskahvila Toivontupa

Olkkari

Lähetyksen toimintapiirin järjestämä iltakahvila. Vapaaehtoisesta kahvirahasta muodostuvat tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.

Tervetuloa kahvittelemaan vaikka iltalenkin yhteydessä. Poikkea pikimmiten tai jää seurustelemaan mukavassa seurassa. Hyvät kastettavat ja leppoisa tunnelma.

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.