Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.

Toimintapiiri on ryhmä, joka itsenäisesti suunnittelee oman tekemisensä. Jokaisen taidoille löytyy mieluista puuhaa. Järjestämme myös itse myyntitapahtumia ja tempauksia sekä pidämme lähetyskahvilaa kerran kuukaudessa. Yhdessä tekeminen on hauskaa. Samalla voimme tukea nimikkolähettiemme työtä, ja siitäkin tulee hyvä mieli.

Kaikki kielet soimaan!

Laulamme yhdessä kauneimpia hengellisiä lauluja virsikirjan lisävihosta ja viisikielinen -laulukirjasta.

Lähetyksen toimintapiiri

Joulukorttiaskarteluilta

Askarrellaan joulukortteja. Esillä monia erilaisia malleja helpoista vähän haastavampiin.