Lähetyksen toimintapiirin joulumyyjäiset

Tervetuloa toimintapiirin perinteisiin joulumyyjäisiin! Tarjolla taas kaikkea kivaa pukinkonttiin tai omaksi iloksi. Kahvio ja pika-arpajaiset. Tuotot nimikkolähettiemme työn tukemiseen.

Täältä saa hankittua joululahjoja kaikenikäisille, koristeita, ovikransseja ja tietysti joululeivonnaisia. Kahviossa voit tavata tuttuja ja nauttia joulukahvit. Illan päätteeksi pika-arpajaiset. Iloinen ja hyödyllinen tapa auttaa nimikkolähettiemme tärkeää työtä Keniassa, Kroatiassa ja Saksassa!

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu viikoittaisin tekemään kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä, käsitöitä ja askarteluja nimikkolähettiemme työn tukemiseksi. Tuotteet myydään erilaisissa myyntitapahtumissa esimerkiksi iltakahvila Toivontuvan yhteydessä.