Joulu saapuu portin luo

Joulu saapuu portin luo Jokioisten kirkko

Linnea Penttilä ja Jokioisten kirkkokuoro laulavat joulun tunnelmaan virittäviä lauluja. Säestäjänä toimii Regina Ilosalo.

Kuulemme mm. Sibeliuksen rakkaat viisi joululaulua sekä Linnean ja kuoron yhteisesityksiä mm. Martti Helan joululauluista. Ohjelman hinta on 10 € ja sen saa ovelta.

Linnea Penttilä (s.1987) aloitti klassisen laulun ammatilliset opinnot Turun konservatoriossa opettajanaan Jouni Kuorikoski ja valmistui muusikoksi keväällä 2015. Syksyllä 2015 Linnea aloitti laulupedagogin opinnot Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa Kaisu Helmisen johdolla. Hän on ottanut myös yksityisiä laulutunteja Pia Pajalalta ja Leena Kotkalta.

Linnealla on paljon esiintymiskokemusta ja hän on ollut mukana useissa eri oopperaproduktioissa Turun seudulla. Hän oli mukana myös Savonlinnan oopperajuhlakuorossa 2016. Keväällä 2017 Linnea ja sopraano Nathalia Hyvärinen Kanerva esiintyivät Turun filharmonisen orkesterin nuorina solisteina, laulaen Léo Delibesin Kukkaisdueton. Linnea esiintyi Sigyn sinfoniettan laulusolistina keväällä 2018. Linnea on osallistunut myös mm. Marjut Hannulan ja Ritva-Liisa Korhosen mestarikursseille.

Rivitie 7 as 12 , Jokioinen

Lähetyksen ystävät

Lähetyksen ystävät on avoin ryhmä, joka kokoontuu kuukausittain. Useimmiten saamme kutsun jonkun lähetyksen ystävän kotiin. tällä kertaa kokoonnumme Laura Karosen kotona, osoite on Rivitie 7 as 12. Tule löytämään lähetys!

Sotaveteraanien tilaisuus

mukana Jyrki Koivisto.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiiri järjestää aina kuukauden viimeisenä torstaina iltakahvilan srk-talon olkkarissa. Tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.