Jouluinen Puotikahvila

Keskuskatu 14

Lähetyksen toimintapiiri on tuotteineen mukana Jouluisessa Puotikahvilassa. Myynnissä jouluisia tuotteita ja tietysti villasukkia ja lapasia! Tervetuloa!

Toimintapiiri päivystää paikalla torstaina, perjantaina ja lauantaina.

Yhdessä Jokioisten maa- ja kotitalousseuran kanssa

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu viikoittaisin tekemään kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä, käsitöitä ja askarteluja nimikkolähettiemme työn tukemiseksi. Tuotteet myydään erilaisissa myyntitapahtumissa esimerkiksi iltakahvila Toivontuvan yhteydessä.