MAKSETUT VIULUT

MAKSETUT VIULUT Jokioisten kirkko

Tervetuloa nauttimaan letkeän menevästä joulusoundista Maksetut Viulut yhtyeen seurassa!

MAKSETUT VIULUT
Maksetut Viulut on viiden ammattimuusikon muodostama popahtavaa folkia soittava gospelyhtye. Se tunnetaan erityisesti tutuista hengellisistä lauluista tekemistään omaleimaisista sovituksista sekä pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtye esittää myös omia laulujaan.

Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia ja konserteista nauttivat kaikenikäiset kuulijat.

Liput 15€ kirkon ovelta klo 18 alkaen.

Bändin omat sivut

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Rivitie 7 as 12 , Jokioinen

Lähetyksen ystävät

Lähetyksen ystävät on avoin ryhmä, joka kokoontuu kuukausittain. Useimmiten saamme kutsun jonkun lähetyksen ystävän kotiin. tällä kertaa kokoonnumme Laura Karosen kotona, osoite on Rivitie 7 as 12. Tule löytämään lähetys!

Sotaveteraanien tilaisuus

mukana Jyrki Koivisto.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiiri järjestää aina kuukauden viimeisenä torstaina iltakahvilan srk-talon olkkarissa. Tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.