Lähetyksen ystävät

ma 14.1. kello 17.30

Lähetyksen ystävät aloittavat kevätkauden osallistumalla lähetys-iltaan Forssassa. Yhteislähtö kimppakyydein S-marketin parkkipaikalta klo 17.30. Tapahtuma alkaa klo 18.00 Forssan srk-talolla. Tervetuloa kuulemaan Kylväjän työstä Itä-Siperiassa!

Lähetyksen ystävät on ryhmä, joka kokoontuu useimmiten toistensa kodeissa kerran kuukaudessa. Kokoontumisista ilmoitetaan aina erikseen. Tammikuussa osallistumme lähetysiltaan Forssassa. Seuraava kokoontuminen on 19.2. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kaikki lähetystyöstä kiinnostuneet ovat aina tervetulleita kokoontumisiin!

Päivätilaisuus seurakuntatalossa

Päivätilaisuus Veli-Pekka Joki-Erkkilän seurassa

Päivätilaisuus seurakuntatalossa

Toiminnanjohtaja Arno Alajoki Operaatio Mobilisaatiosta valottaa lyhytaikaista lähetystyötä seurakuntatalossa