Yhteisvastuulounas

Yhteisvastuulounas Jokioisten seurakuntatalo

Tule yksin, kaverin kanssa tai koko perheen voimin syömään Yhteisvastuun hyväksi. Hinta aikuiset 10 euroa, ja lapset alle 14 v. 5 euroa. Arpajaiset Yhteisvastuun hyväksi. Torjutaan nälkää yhdessä. Tervetuloa!

Arpajaisiin kaivataan voittoja. Lahjoituksia otetaan vastaan kirkkoherranvirastoon tai diakoniatoimistoon.

Kirkkokahvit ja päivätilaisuus

Päivätilaisuus seurakuntatalossa. Open Doors toiminnanjohtaja Miika Auvinen kertoo työstä vainottujen kristittyjen hyväksi. Aluksi kirkkokahvit.

Jeesuksen jalanjäljissä

Pääsiäiskierros seurakuntatalossa sunnuntaista keskiviikkoon. Keskiviikkona myös ehtoollinen. Lähetyksen toimintapiirin kahvio ja basaari.

Jeesuksen jalanjäljissä