Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu viikoittaisin tekemään kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä, käsitöitä ja askarteluja nimikkolähettiemme työn tukemiseksi. Tuotteet myydään erilaisissa myyntitapahtumissa esimerkiksi iltakahvila Toivontuvan yhteydessä.

Jos olet kiinnostunut käsitöistä ja askartelusta sekä arvostat seurakuntamme lähetystyötä, on tämä toiminta juuri sinua varten. Et tarvitse mitään erikoistaitoja. Kaikille löytyy sopivaa tekemistä. Mukavaan ryhmäämme mahtuu hienosti mukaan, vaikka et joka viikko pääsisikään osallistumaan. Meillä on joka kerta myös pieni hartaus ja kahvitteluhetki. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Lähetyksen toimintapiiri

Tervetuloa toimintapiirin toiminnalliselle kevätretkelle Forssan kehräämöalueelle. Yhteislähtö klo 10.00 S-marketin parkkipaikalta. Luvassa mukavaa ohjelmaa ja ruokailu. Kotiin lähdetään n. klo 14.00