Jumalanpalvelus, kirkkokahvit ja päivätilaisuus

Jumalanpalvelus, kirkkokahvit ja päivätilaisuus Jokioisten seurakuntatalo

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa! Huom! Jumalanpalvelusta EI OLE kirkossa. Saarna Veli-Pekka Joki-Erkkilä, liturgi Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Kirkkokahvin jälkeen päivätilaisuus. Tervetuloa myös Olkkariin toimintapiirin alennusmyyntiin! Myymme poistuvia tuotteita tosi edullisesti. Voit poiketa ostoksilla ennen päivätilaisuutta jumalanpalveluksen jälkeen.

Tervetuloa seurakuntatalolle!

1. pääsiäispäivän messu

Saarna Johanna Parviala, alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla.

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

2. pääsiäispäivän jumalanpalvelus Latovainion rukoushuoneessa

Huom. jumalanpalvelusta EI OLE kirkossa. Saarna ja liturgia Johanna Parviala, musiikki Jokkislaulajat Päivi Toikan johdolla. Kirkkokahvit.

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.