Päivätilaisuus seurakuntatalossa

Päivätilaisuus seurakuntatalossa Jokioisten seurakuntatalo

Päivätilaisuudessa tutustutaan efesolaiskirjeeseen Veli-Pekka Joki-Erkkilän opastuksella.

Päivätilaisuudessa käydään läpi efesolaiskirjeen alkua induktiivisella opetusmenetelmällä Veli-Pekka Joki-Erkkilän ja valmiin materiaalin avulla.

Veli-Pekka Joki-Erkkilä on tullut tunnetuksi puheista, joissa Raamatun sanalla on vahva rooli. Yhdessä vaimonsa Minnan kanssa heillä on puhutteleva todistus siitä, kuinka Jumala auttaa ja kantaa mitä traagisimpien elämänkohtaloiden keskellä. Tule kuuntelemaan lisää!

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

1. pääsiäispäivän messu

Saarna Johanna Parviala, alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla.

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.

Musiikkiopistolaisten konsertti

Nuoret musiikin opiskelijat Jokioisista esittävät harjoittelemiaan kappaleita