Päivätilaisuus seurakuntatalossa

Päivätilaisuus seurakuntatalossa Jokioisten seurakuntatalo

Päivätilaisuudessa tutustutaan efesolaiskirjeeseen Veli-Pekka Joki-Erkkilän opastuksella.

Päivätilaisuudessa käydään läpi efesolaiskirjeen alkua induktiivisella opetusmenetelmällä Veli-Pekka Joki-Erkkilän ja valmiin materiaalin avulla.

Veli-Pekka Joki-Erkkilä on tullut tunnetuksi puheista, joissa Raamatun sanalla on vahva rooli. Yhdessä vaimonsa Minnan kanssa heillä on puhutteleva todistus siitä, kuinka Jumala auttaa ja kantaa mitä traagisimpien elämänkohtaloiden keskellä. Tule kuuntelemaan lisää!

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Rukousilta

Rukousilta srk-talossa aina pari viikkoa ennen MessuPysäkkiä maanantaisin klo 18. Tervetuloa mukaan!

Rivitie 7 as 12 , Jokioinen

Lähetyksen ystävät

Lähetyksen ystävät on avoin ryhmä, joka kokoontuu kuukausittain. Useimmiten saamme kutsun jonkun lähetyksen ystävän kotiin. tällä kertaa kokoonnumme Laura Karosen kotona, osoite on Rivitie 7 as 12. Tule löytämään lähetys!

Sotaveteraanien tilaisuus

mukana Jyrki Koivisto.