Voimaa viljelijöille- tilaisuus

Voimaa viljelijöille- tilaisuus Kiipun kesäkoti

Kiipunjärventie 359

Tilaisuus maatalousyrittäjille perheineen

Tammelan rovastikunnan seurakunnat, paikalliset MTK-yhdistykset, Välitä Viljelijästä- sekä Menestyvä maatilayritys- hankkeet järjestävät maksuttomia tilaisuuksia maatalousyrittäjille perheineen.

Jokioisten tilaisuus alkaa ruokailulla. Sen jälkeen Anja Nwose Forssan Perheasiain neuvottelukeskuksesta johdattelee aiheeseen 'On sentään kaunis ihminen'.  Mietitään itsetuntoa, itsensä hyväksymistä, erilaisiin odotuksiin ja perinteisiin liittyviä riittämättömyyden tunteita.

MTK Lounais-Hämeen sihteeri Janette Koskinen ohjaa kehonhuoltotuokion. Pirjo Ristola esittelee Välitä Viljelijästä - projektia. Seurakunnan työntekijöistä paikalla ovat  diakoni Elina Mettovaara ja pappi Johanna Parviala.

Ilmoittaudu ruokailua ja lastenhoidon järjestämistä varten Johannalle 1.3. mennessä 050 4151 772.

Pappi, seurakuntapastori
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Vapaapäivät maanantai ja tiistai.

Ota rohkeasti hihasta kiinni, soita, laita tekstiviestiä tai s-postia. Olen pappina seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa!