Marianpäivän konsertti

Marianpäivän konsertti Jokioisten kirkko

Rovastikunnan kuorot kokoontuvat kanttoreittensa johdolla laulamaan omaa ohjelmistoaan sekä yhteisiä lauluja.

Jo perinteeksi muodostunut Forssan, Tammelan, Ypäjän, Humppilan, Somerniemen ja Jokioisten kirkkokuorojen ja lauluryhmien yhteiskonsertti on tänä vuonna Jokioisten kirkossa. Ohjelman hinta 5 € tulee rovastikunnan musiikkitoiminnalle.

Rivitie 7 as 12 , Jokioinen

Lähetyksen ystävät

Lähetyksen ystävät on avoin ryhmä, joka kokoontuu kuukausittain. Useimmiten saamme kutsun jonkun lähetyksen ystävän kotiin. tällä kertaa kokoonnumme Laura Karosen kotona, osoite on Rivitie 7 as 12. Tule löytämään lähetys!

Sotaveteraanien tilaisuus

mukana Jyrki Koivisto.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiiri järjestää aina kuukauden viimeisenä torstaina iltakahvilan srk-talon olkkarissa. Tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.