Sosiaalipsykologi, psykoterapeutti ja kristillinen kirjailija Saara Kinnunen

su 31.3. kello 11.30 - kello 16.30

Sosiaalipsykologi, psykoterapeutti ja kristillinen kirjailija Saara Kinnunen Jokioisten seurakuntatalo

Sosiaalipsykologi, psykoterapeutti ja kirjailija Saara Kinnunen vierailee seurakuntatalossa. Tilaisuus alkaa klo 11.30 lounaalla, klo 12.15 Ihmisen kolme peruskaipuuta - millaiset eväät sain ja millaiset eväät annan lapsilleni? klo 13.30 Selviytymiskeinot elämän pettymyksissä, kahvi 14.30, jatkuu klo 15.00 Sovintoon elämän kanssa - uutta luovan Jumalan kohtaaminen, päivän päätös 16.30. Isompia osallistujaryhmiä pyydetään ilmoittautumaan ruokailun takia ti 26.3. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151.

Saara Kinnunen on tunnettu puhuja ympäri Suomen. Hänen erikoisalaansa ovat ihmissuhde- ja perhedynamiikan kysymykset, joita hän kohtasi työssään perheneuvojana ja terapeuttina. Kinnusen toiminta nousee kristillisestä ihmiskäsityksestä. Tule kuulemaan ja ammentamaan puhujan rikkaasta tietotaidosta ja elämänkokemuksesta!

Ruoka klo 11.30 seurakuntatalossa

13.30 Selviytymiskeinot elämän pettymyksissä

14.30 kahvi

15.00 Sovintoon elämän kanssa - uutta luovan Jumalan kohtaaminen

16.30 päivän päätös

Silmäkalliontie 8 as 5

Lähetyksen ystävät

Lähetyksen ystävät on avoin ryhmä, joka kokoontuu kuukausittain. Tällä kertaa kokoonnumme Johanna Parvialan luona, Silmäkalliontie 8 as 5. Tule sinäkin löytämään lähetys!

Marianpäivän konsertti

Rovastikunnan kuorot kokoontuvat kanttoreittensa johdolla laulamaan omaa ohjelmistoaan sekä yhteisiä lauluja. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 € rovastikunnan musiikkityön hyväksi.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiiri järjestää aina kuukauden viimeisenä torstaina iltakahvilan srk-talon olkkarissa. Tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.