Kaatuneitten muistopäivän messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto. Musiikki Sorrilta. Kolehti evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen, Suomen Lähetysseura. Jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynnit sankarihaudoilla, puhe Sakari Raiskio. Kesän ensimmäiset KIRKKOKAHVIT pappilan pihatuvassa tarjoilee Sotaveteraanien naisjaosto.

Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikki Päivi Toikka. Kolehti koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa, KUA. Kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee MessuPysäkin yhteisö. Tervetuloa!

Jokioisten kirkko , Jokioisten Tietotalo

Partiojumis

Jokioisten Korvenkävijöiden 40 -vuotisjuhlan aloittava partiomainen sanajumalanpalvelus Jokioisten kirkossa. Messun jälkeen ruokailu klo 13 ja Korvenkävijöiden 40-vuotisjuhla klo 14 Jokioisten Tietotalossa.

Helatorstain messu klo 16 Huom. aika!

Messu kirkossa klo 16. Huom. EI klo 10 jumalanpalvelusta. Kirkkokahvit jo klo 15 alkaen pihatuvassa. Motoristit kutsuttu mukaan! Kirkkokahvit tarjoilee Lähetystyön johtokunta.