Kanttorina 40 vuotta

Kanttorina 40 vuotta Jokioisten kirkko

Konsertissa on musiikkia neljänkymmenen kanttorivuoden ajalta.

Konsertti on samalla Päivin eläkkeellelähtöjuhla. Esiintyjinä mm. Jokioisten kirkkokuoro, Jokkislaulajat, Jokkisukot sekä solisteja Jokioisista ja muualta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Seurakuntatalolla on konsertin jälkeen kahvitilaisuus.

Silmäkalliontie 8 as 5

Lähetyksen ystävät

Lähetyksen ystävät on avoin ryhmä, joka kokoontuu kuukausittain. Tällä kertaa kokoonnumme Johanna Parvialan luona, Silmäkalliontie 8 as 5. Tule sinäkin löytämään lähetys!

Marianpäivän konsertti

Rovastikunnan kuorot kokoontuvat kanttoreittensa johdolla laulamaan omaa ohjelmistoaan sekä yhteisiä lauluja. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 € rovastikunnan musiikkityön hyväksi.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiiri järjestää aina kuukauden viimeisenä torstaina iltakahvilan srk-talon olkkarissa. Tuotot ohjataan nimikkolähettiemme työn tukemiseen.