Päiväkerhoon tutustumisilta

Päiväkerhoon tutustumisilta Jokioisten seurakuntatalo

Tervetuloa tutustumaan seurakuntatalon alakertaan päiväkerhon tiloihin, pihaa ja lastenohjaajiin.

Päiväkerhon avoimissa ovissa voi illan aikana omassa rauhassa tutustua kerhotilaan ja pihaan. Esillä myös kerhon leluja. Lastenohjaajat vastaavat mielellään kaikkiin päiväkerhon aloitukseen liittyviin, lasta tai aikuista askarruttaviin kysymyksiin. Tarjolla kahvia ja mehua.

Perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro srk-talossa keskiviikkoisin klo 15.30. Ensin välipalaa, sitten lauletaan ja liikutaan. Joskus esiinnytään. Ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan, jos pidät laulamisesta ja mukavasta porukasta! Kuoroa johtaa Heini-kanttori 050 4151776

Iltaperhekerho

Kokoontuu seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin. Avoin kerho vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.