Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Sorrilta. Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Luodesuon ja Murronkulman kyläläiset.

Tervetuloa!

Muistimessu

Tervetuloa erityisesti muistisairaille ja heidän omaisilleen tarkoitettuun selkokieliseen ehtoollisjumalanpalvelukseen eli muistimessuun Jokioisten kirkkoon! Kuljetus järjestyy vaikka taksilla. Sen saat tilata Jokioisten alueella seurakunnan laskuun. Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Forssan Seudun Muisti ry.

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä lauletaan myös yhdessä. Tervetuloa mukaan!

Mikkelinpäivän perhejumalanpalvelus

Tervetuloa - yksin tai yhdessä - viettämään enkelien ja lasten juhlapyhää koko perheen jumalanpalvelukseen seurakuntatalolle (huom. ei jumalanpalvelusta kirkolla). Palveluksen jälkeen maksuton keittoruokailu ja kahvi, alakerrassa askartelua. Mukana lastenohjaajat.