Iltaperhekerho

Iltaperhekerho Jokioisten seurakuntatalo

Kokoontuu seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin. Avoin kerho vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.

Yhteinen tuokio klo 17.00, jonka jälkeen vapaata leikkiä ja yhdessäoloa. Joskus askarrellaan.  Tarjolla kahvia ja mehua. Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

Perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Joulukorttiaskarteluilta

Tervetuloa askartelemaan joulukortteja vaikka koko perheen voimin. Materiaalit vapaasti käytettävissäsi ja malleja esillä.

Iltaperhekerho