Latovainion perhekerho

Latovainion rukoushuone (Kuumantie 42, Latovainio)

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan.

Latovainion perhekerho on avoin perhekerho, johon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa). Kerho kokoontuu joka perjantai. Ohjaajana Heikki Lähdekorpi. Voit liittyä myös Facebook-ryhmään: Jokioisten seurakunnan perhekerho, jossa päivitetään perhekerhojen ajankohtaisia asioita.

Perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro srk-talossa keskiviikkoisin klo 15.30. Ensin välipalaa, sitten lauletaan ja liikutaan. Joskus esiinnytään. Ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan, jos pidät laulamisesta ja mukavasta porukasta! Kuoroa johtaa Heini-kanttori 050 4151776

Iltaperhekerho

Kokoontuu seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin. Avoin kerho vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.