Laula kanssani -ilta

Laula kanssani! Sytytetään lyhtyjä syysiltaan, kuunnellaan ja lauletaan kauniita lauluja yhdessä. Vietetään valtakunnallista kirkkomusiikin päivää. Mukana seurakunnan kuorolaisia, Kantola tyttöjä, Heini-kanttori, Heikki Lähdekorpi ja Jyrki Koivisto. Kahvit pihatuvalla tilaisuuden jälkeen. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

JOKILAUTTA- lapsikuoro

Jokilautassa lauletaan ja liikutaan. Opetellaan laulamaan yhdessä ja esiintymään. Tutustitaan erilaisiin lauluihin ja niiden mukana myös saadaan hengellistä evästä. Aluksi saa välipalaa.

Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18.00 srk-talossa. Tervetuloa mukaan entiset ja uudet laulajat! Lisätietoja kanttori Heini Kataja-Kantola p. 050 4151 776

JOKILAUTTA- lapsikuoro