Muistimessu

Tervetuloa erityisesti muistisairaille ja heidän omaisilleen tarkoitettuun selkokieliseen ehtoollisjumalanpalvelukseen eli muistimessuun Jokioisten kirkkoon! Kuljetus järjestyy vaikka taksilla. Sen saat tilata Jokioisten alueella seurakunnan laskuun. Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Forssan Seudun Muisti ry.

Perheen sunnuntain jumalanpalvelus ja rippikoulujen riparistartti

Perheen sunnuntain jumalanpalvelus kirkossa klo 10. Huom. Rippikoulujen riparistartti klo 9.30. Myös rippikoululaisten vanhemmat ja muut läheiset ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen!

Pyhäinpäivän messu ja veteraanien kirkkopyhä

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto ja musiikki Heini Kataja-Kantola. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleenlasku Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille, puhe Leena Ijäs. Karjalaisseura tarjoaa srk-talossa kirkkokahvit, jonka jälkeen hengellinen tilaisuus.