Vanhustenviikon pääjuhla

Vanhustenviikon pääjuhla Jokioisilla srk-talossa. Viikon teema: Varaudun vanhuuteen. Kahvi klo 13.30. Ohjelma klo 14.00. Tervetuloa! EL Jokioisten pj. Eliisa Marttila, Musiikkia: Auringonnousu-yhtye, Juhlapuhe: Kirkonrakentaja, kirjoittama Martti Pura, Aleksis Kiven päivän ohjelmaa: Antti Oksa, Kunnan tervehdys: kunnanjohtaja Jarmo Määttä, Seurakunnan tervehdys: kirkkoherra Jyrki Koivisto. Järjestää Eläkeliiton Jokioisten yhdistys ja Jokioisten kunta.

Tervetuloa!

Joulumyyjäiset

Tervetuloa jouluisille ostoksille. Myynnissä leivonnaisia, ternimaitoa ja käsitöitä, arpajaiset sekä lähetyskahvila. Tuotto lähetystyön hyväksi. Tervetuloa!

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Rukoushuoneen Joulumyyjäiset klo 13 ja Kauneimmat Joululaulut klo 14

klo 13 joulumyyjäiset ja klo 14 Kauneimmat Joululaulut Latovainion rukoushuoneella.

Yhteyttä kaipaavien joulujuhla

Juhla on tarkoitettu sinulle, joka haluat tulla toisten seuraan jouluaattona. Ohjelmassa jouluateria ja yhdessäoloa. Ateria on ilmainen ja juhlaan voi tulla taksilla, jonka maksaa seurakunta. Ilmoitt. 17.12. mennessä aterian ja kuljetuksen vuoksi Elina Mettovaaralle p. 050 4151 775.