Latovainion perhekerho

Latovainion rukoushuone (Kuumantie 42, Latovainio)

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan.

Latovainion perhekerho on avoin perhekerho, johon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa). Kerho kokoontuu joka perjantai. Ohjaajana Heikki Lähdekorpi. Voit liittyä myös Facebook-ryhmään: Jokioisten seurakunnan perhekerho, jossa päivitetään perhekerhojen ajankohtaisia asioita.

Joulumyyjäiset

Tervetuloa jouluisille ostoksille. Myynnissä leivonnaisia, ternimaitoa ja käsitöitä, arpajaiset sekä lähetyskahvila. Tuotto lähetystyön hyväksi. Tervetuloa!

Perhekerhojen joulukerho ja -ruokailu

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.

Lapsiparkki

Etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa 0-6 vuotiaille lapsille seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa.