Iltaperhekerho

Iltaperhekerho Jokioisten seurakuntatalo

Kokoontuu seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin. Avoin kerho vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.

Yhteinen tuokio klo 17.00, jonka jälkeen vapaata leikkiä ja yhdessäoloa. Joskus askarrellaan.  Tarjolla kahvia ja mehua. Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

Perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro srk-talossa keskiviikkoisin klo 15.30. Ensin välipalaa, sitten lauletaan ja liikutaan. Joskus esiinnytään. Ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan, jos pidät laulamisesta ja mukavasta porukasta! Kuoroa johtaa Heini-kanttori 050 4151776

Iltaperhekerho