Latovainion perhekerho

Latovainion rukoushuone (Kuumantie 42, Latovainio)

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan.

Latovainion perhekerho on avoin perhekerho, johon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa). Kerho kokoontuu joka perjantai. Ohjaajana Heikki Lähdekorpi. Voit liittyä myös Facebook-ryhmään: Jokioisten seurakunnan perhekerho, jossa päivitetään perhekerhojen ajankohtaisia asioita.

Perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Iltaperhekerho

Kokoontuu seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin. Avoin kerho vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.

Lapsiparkki

Etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa 0-6 vuotiaille lapsille seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa.