Liikutaan lempeästi - toiminta

Tule mukaan omanmittaiselle kävelylle ja sen jälkeen aamukahville ja hartauteen seurakuntatalolle.

Yhteiskävely klo 9 tai oman aikataulun mukaan yksin tai kaverin kanssa. Klo 10 seurakuntatalolla aamukahvi ja hartaus. Yhdessäoloa klo 11 asti.

hotelli Scandic Forssa

Naisten aamukahvit

Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Kanttori Heini Kataja-Kantola musisoi ja puhuu aiheesta: ”Lauluja ja runoja matkan varrelta”. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. seurakunnat.

Taina ja Heikki Laitosella Kolkantie 6

Jänhijoki-Latovainion kinkerit

Kinkereiden eli lukusten aiheena on tänä vuonna rukous, tarkemmin Herran rukous (Isä meidän). Laulamme, keskustelemme, ihmettelemme yhdessä. Ja rukoilemmekin. Oma virsikirja kannattaa ottaa mukaan. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, tervetuloa! Mukana Johanna ja Heini.

Anja ja Matti Könköllä Pohjanmaantie 96

Vaulammi-Haapaniemen kinkerit