Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljettu

pe 8.11. kello 08.30 - kello 12.00

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljettu perjantaina 8.11. koulutuksen takia. Avoinna jälleen maanantaina klo 8.30-12.00.

Yhteisvastuulounas

Tule yksin, kaverin kanssa tai koko perheen voimin syömään Yhteisvastuun hyväksi.

Israel-ilta

Ennen Israel-iltaa sääntömääräinen paikallisosaston vuosikokous klo 17. Kahvitarjoilu alk. klo 18. Israel-ilta alkaa klo 18.30, mukana johtava messiaaninen juutalainen pastori Evgeny Blinov, Nizni-Novgorod, Venäjältä sekä toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri, Israel Ystävät ry. Yhteislaulua säestää Markku Tuunainen. Tilaisuuden avaus kirkkoherra Jyrki Koivisto ja juonto pastori Kalevi Jokinen. Kolehti messiaanisen juutalaisen Beit Elin seurakunnan työhön Venäjällä. Olet lämpimästi tervetullut!