Liikutaan lempeästi - toiminta

Tule mukaan omanmittaiselle kävelylle ja sen jälkeen aamukahville ja hartauteen seurakuntatalolle.

Yhteiskävely klo 9 tai oman aikataulun mukaan yksin tai kaverin kanssa. Klo 10 seurakuntatalolla aamukahvi ja hartaus. Yhdessäoloa klo 11 asti.

Taina ja Heikki Laitosella Kolkantie 6

Jänhijoki-Latovainion kinkerit

Kinkereiden eli lukusten aiheena on tänä vuonna rukous, tarkemmin Herran rukous (Isä meidän). Laulamme, keskustelemme, ihmettelemme yhdessä. Ja rukoilemmekin. Oma virsikirja kannattaa ottaa mukaan. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, tervetuloa! Mukana Johanna ja Heini.

Anja ja Matti Könköllä Pohjanmaantie 96

Vaulammi-Haapaniemen kinkerit

Eläkeläisten kerho

Joka maanantai seurakuntatalossa kokoontuva ryhmä. Aterian hinta 5 €. Taksin edestakainen omavastuu 4 €. Tervetuloa rohkeasti mukaan!