Jeesuksen vertaukset ja Uuden Testamentin kirjeiden teemat

su 17.11. kello 15.00 - kello 16.30

Jeesuksen vertaukset ja Uuden Testamentin kirjeiden teemat Jokioisten seurakuntatalo

Jeesuksen vertaukset ja Uuden Testamentin kirjeiden teemat

Mitä aiheita Jeesus vertauksissaan käsittelee? Minkä puolesta tai mitä vastaan hän puhuu? Entä Uuden Testamentin kirjoittajat? Uuden Testamentin kirjeissä ja Jeesuksen puheissa kuuluu Jeesuksen sydämen ääni. Tule mukaan seikkailuun, jossa pääset näkemään sitä maisemaa, mikä oli Jeesukselle tärkeää. Tapaamisissa on omatoimista työskentelyä. Mukana kanssasi matkalla on Jyrki Koivisto. Ota Raamattu mukaan.

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Jokioisten seurakuntatalon yläkerrassa

Psalmien ilta

Sukellamme psalmeihin kahden arki-illan ja yhden sunnuntai-iltapäivän aikana.

Päivätilaisuus

TT FT Timo Eskola on toiminut pitkään tutkijana Suomen Teologisessa Instituutissa. Hän seuraa ja ottaa aktiivisesti kantaa Suomen kirkon ajankohtaisiin teologisiin ja käytännöllisiin kysymyksiin. Paavalin teologia on hänen erityisalaansa.

Jokioisten seurakuntatalon yläkerta

Psalmien ilta

Sukellamme psalmeihin kahden arki-illan ja yhden sunnuntai-iltapäivän aikana.