Lähetyksen toimintapiiri

Tervetuloa toimimaan lähetyksen hyväksi käden taitojen kautta. Tapaamisessamme kahvin ja hartauden toteutamme yhteisvastuullisesti seurustelun lomassa.

Ryhmämme on avoin ja voit tulla milloin Sinulle sopii. Voit tuoda ideoitasi toteutettavksi tai työskennellä piiristä saatujen ideoiden mukaisesti. Tuotteet myydään seurakuntamme nimikkolähettityön tukemisen hyväksi pääsääntöisesti joulun alla ja keväällä.

hotelli Scandic Forssa

Naisten aamukahvit

Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Kanttori Heini Kataja-Kantola musisoi ja puhuu aiheesta: ”Lauluja ja runoja matkan varrelta”. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. seurakunnat.

Taina ja Heikki Laitosella Kolkantie 6

Jänhijoki-Latovainion kinkerit

Kinkereiden eli lukusten aiheena on tänä vuonna rukous, tarkemmin Herran rukous (Isä meidän). Laulamme, keskustelemme, ihmettelemme yhdessä. Ja rukoilemmekin. Oma virsikirja kannattaa ottaa mukaan. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, tervetuloa! Mukana Johanna ja Heini.

Eläkeläisten kerho

Joka maanantai seurakuntatalossa kokoontuva ryhmä. Aterian hinta 5 €. Taksin edestakainen omavastuu 4 €. Tervetuloa rohkeasti mukaan!