Perhekerho

Perhekerho Jokioisten seurakuntatalo

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Kokoonnumme tiistaisin seurakuntatalon yläkerrassa. Ovet aukeavat 9:30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua (MLL). Alkupiiri klo 10:00, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Loppupiiri noin 11.10 ja ruokailu klo 11.20. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Tervetuloa mukaan isoon avoimeen perhekerhoon! Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

Perhekerho

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro

Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro srk-talossa keskiviikkoisin klo 15.30. Ensin välipalaa, sitten lauletaan ja liikutaan. Joskus esiinnytään. Ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan, jos pidät laulamisesta ja mukavasta porukasta! Kuoroa johtaa Heini-kanttori 050 4151776

Iltaperhekerho

Kokoontuu seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin. Avoin kerho vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.