Iltaperhekerho

Iltaperhekerho Jokioisten seurakuntatalo

Kokoontuu seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin. Avoin kerho vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa.

Yhteinen tuokio klo 17.00, jonka jälkeen vapaata leikkiä ja yhdessäoloa. Joskus askarrellaan.  Tarjolla kahvia ja mehua. Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

Perhekerhojen joulukerho ja -ruokailu

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.

Lapsiparkki

Etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa 0-6 vuotiaille lapsille seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa.

Lapsiparkki