Latovainion perhekerho

Latovainion rukoushuone (Kuumantie 42, Latovainio)

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Vuoden viimeinen kerta. Perhekerhojen joulukerho ja -ruokailu srk-talossa ti 10.12. klo 9.30. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 €. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.

Latovainion perhekerho on avoin perhekerho, johon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa). Kerho kokoontuu joka perjantai. Ohjaajana Heikki Lähdekorpi. Voit liittyä myös Facebook-ryhmään: Jokioisten seurakunnan perhekerho, jossa päivitetään perhekerhojen ajankohtaisia asioita.

ISO Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheille matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä.

Iltaperhekerho

Kokoontuu alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin.

Lapsiparkki

Etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa 0-6 vuotiaille lapsille seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa.