Joulu - Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius konsertti

Joulu - Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius konsertti Jokioisten kirkko

Lipun hinta 25 euroa. Lippujen ennakkomyynti ticketmaster.fi.

Viime joulun menestyslevyn saattelemana
NINNI POIJÄRVI JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE TOMMI KALENIUKSEN KANSSA

Kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius, tarjoilevat joulumuistoja jouluihmisille konserttikiertueellaan.

Viime vuoden parhaimpien albumien joukkoon Helsingin Sanomien arvioinneissa sekä Suomen virallisen listan sijalle kaksi yltänyt Ninni Poijärven Joulu-levy tuo herkän, mutta vahvan kokonaisuuden nyt myös yleisön eteen konserttikiertueella marras-joulukuussa 2019.

- Halusin jättää tältä levyltä pois ne hilpeimmät ja helkkyvimmät versioinnit ja pysyä sellaisessa unenomaisessa, satumaisessa ja viipyilevässä vanhan ajan joulussa, Ninni kuvailee. - Sama tunnelma on myös konserteissamme.

Rakastetuista joulun klassikoista, mm. Avaruus, Jouluyö juhlayö, En etsi valtaa, loistoa, Kun joulu on, kuoriutuu vähäeleisyyden ja vahvan näkemyksellisyyden kautta esiin eletyt muistot, tunteet ja ajatukset, joille jouluna on tilaa.

Konsertin äänimaisema on akustinen, orgaaninen ja intiimi. Viulu, akustinen kitara ja kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi sekä Tommi Kalenius tulkitsevat lauluja omalla tavallaan ja hetkessä kiinni. Laulujen välissä kuultavat tarinat ovat osa artistien persoonallisuutta ja konsertissa päästäänkin matkalle, joka voi kuljettaa omiin tärkeisiin joulumuistoihin.

Marras-joulukuussa 2019 tehtävä joulukiertue kulkee ympäri Suomen kirkoissa, jotka luovat ikiaikaisen ja kauniin näyttämön juuri tähän aikaan vuodesta. Laulut liittyvät osaksi suurempaa tarinaa. Konsertti on matka johonkin tuttuun ja johonkin uuteen, kadotettuun ja löydettyyn.

Kuuntele Ninni Poijärvi – Joulu-albumi Spotifyssa: https://spoti.fi/2pGmoF8
Kappale Oi Jouluyö Youtubessa: https://youtu.be/7RXnenlBf04

www.facebook.com/ninnipoijarviofficial
www.facebook.com/tommikalenius

Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18.00 srk-talossa. Tervetuloa mukaan entiset ja uudet laulajat! Lisätietoja kanttori Heini Kataja-Kantola p. 050 4151 776

Kirkkokuoron harjoitukset

Ypäjän kirkko

Rovastikunnallinen konsertti Ypäjän kirkossa

Jokioisten kirkkokuoro rovastikunnallisessa konsertissa Ypäjän kirkossa.