Joulu - Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius konsertti

Joulu - Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius konsertti Jokioisten kirkko

Lipun hinta 25 euroa. Liput ticketmaster.fi tai kirkon ovelta ennen konserttia.

Viime joulun menestyslevyn saattelemana
NINNI POIJÄRVI JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE TOMMI KALENIUKSEN KANSSA

Kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius, tarjoilevat joulumuistoja jouluihmisille konserttikiertueellaan.

Viime vuoden parhaimpien albumien joukkoon Helsingin Sanomien arvioinneissa sekä Suomen virallisen listan sijalle kaksi yltänyt Ninni Poijärven Joulu-levy tuo herkän, mutta vahvan kokonaisuuden nyt myös yleisön eteen konserttikiertueella marras-joulukuussa 2019.

- Halusin jättää tältä levyltä pois ne hilpeimmät ja helkkyvimmät versioinnit ja pysyä sellaisessa unenomaisessa, satumaisessa ja viipyilevässä vanhan ajan joulussa, Ninni kuvailee. - Sama tunnelma on myös konserteissamme.

Rakastetuista joulun klassikoista, mm. Avaruus, Jouluyö juhlayö, En etsi valtaa, loistoa, Kun joulu on, kuoriutuu vähäeleisyyden ja vahvan näkemyksellisyyden kautta esiin eletyt muistot, tunteet ja ajatukset, joille jouluna on tilaa.

Konsertin äänimaisema on akustinen, orgaaninen ja intiimi. Viulu, akustinen kitara ja kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi sekä Tommi Kalenius tulkitsevat lauluja omalla tavallaan ja hetkessä kiinni. Laulujen välissä kuultavat tarinat ovat osa artistien persoonallisuutta ja konsertissa päästäänkin matkalle, joka voi kuljettaa omiin tärkeisiin joulumuistoihin.

Marras-joulukuussa 2019 tehtävä joulukiertue kulkee ympäri Suomen kirkoissa, jotka luovat ikiaikaisen ja kauniin näyttämön juuri tähän aikaan vuodesta. Laulut liittyvät osaksi suurempaa tarinaa. Konsertti on matka johonkin tuttuun ja johonkin uuteen, kadotettuun ja löydettyyn.

Kuuntele Ninni Poijärvi – Joulu-albumi Spotifyssa: https://spoti.fi/2pGmoF8
Kappale Oi Jouluyö Youtubessa: https://youtu.be/7RXnenlBf04

www.facebook.com/ninnipoijarviofficial
www.facebook.com/tommikalenius

Forssan kirkko

Gospelkonsertti

Järjestäjinä: Forssan Helluntaiseurakunta, Forssan, Jokioisten ja Tammelan ev.lut. seurakunnat sekä Forssan Vapaaseurakunta. Tervetuloa!

Yhteisvastuukonsertti

Yhteisvastuukonsertti srk-talossa. Diplomipianisti ja -urkuri Pekka Ainali soittaa sooloja flyygelillä, nelikätistä soittoa, yhteislauluja, kertomusta. Tilaisuuden avustajina Ainalin sisar Maija Allén sekä nuoruuden harjoitteluoppilas Heini Kataja-Kantola. Kahvitarjoilu, vapaa pääsy. Kolehti Yhteisvastuun hyväksi.

Jokioisten seurakuntatalon yläkerrassa

Psalmien ilta

Sukellamme psalmeihin kahden arki-illan ja yhden sunnuntai-iltapäivän aikana.