Perhekerhojen joulukerho ja -ruokailu

Perhekerhojen joulukerho ja -ruokailu Jokioisten seurakuntatalo

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.

Kokoonnumme tiistaisin seurakuntatalon yläkerrassa. Ovet aukeavat 9:30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua (MLL). Alkupiiri klo 10:00, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Loppupiiri noin 11.10 ja ruokailu klo 11.20. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Tervetuloa mukaan isoon avoimeen perhekerhoon! Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

Lapsiparkki

Etukäteen sovittua, maksutonta lastenhoitoa 0-6 vuotiaille lapsille seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa.