Perhekerhojen joulukerho ja -ruokailu

Perhekerhojen joulukerho ja -ruokailu Jokioisten seurakuntatalo

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville.

Kokoonnumme tiistaisin seurakuntatalon yläkerrassa. Ovet aukeavat 9:30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua (MLL). Alkupiiri klo 10:00, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Loppupiiri noin 11.10 ja ruokailu klo 11.20. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Tervetuloa mukaan isoon avoimeen perhekerhoon! Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

Iltaperhekerho

Kokoontuu alakerran päiväkerhotiloissa torstaisin.

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Latovainion perhekerho

Joka perjantai kokoontuva kerho, johon ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa).

ISO Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheille matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä.