Messu ja uusien työntekijöiden tehtävään siunaaminen

Messu ja uusien työntekijöiden tehtävään siunaaminen Jokioisten kirkko

Messussa uusien työntekijöiden siunaaminen. Saarna Juha-Pekka ja Hanna Rissanen, alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Heini Kataja-Kantola. Messun jälkeen klo 11.30 srk-talossa kirkkokahvit ja lähetysjuhla, jossa vieraana Hanna ja Juha-Pekka Rissanen Kylväjä ry:stä kertomassa lähettityöstään Jerusalemissa. Tervetuloa!

Tervetuloa!

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala, musiikki Heini Kataja-Kantola.

Taina ja Heikki Laitosella Kolkantie 6

Jänhijoki-Latovainion kinkerit

Kinkereiden eli lukusten aiheena on tänä vuonna rukous, tarkemmin Herran rukous (Isä meidän). Laulamme, keskustelemme, ihmettelemme yhdessä. Ja rukoilemmekin. Oma virsikirja kannattaa ottaa mukaan. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, tervetuloa! Mukana Johanna ja Heini.

Anja ja Matti Könköllä Pohjanmaantie 96

Vaulammi-Haapaniemen kinkerit