JOKILAUTTA- lapsikuoro

JOKILAUTTA- lapsikuoro Jokioisten seurakuntatalo

Tervetuloa laulamaan kuorossa, n. 6-12 -vuotias! saat esiintymiskokemusta ja mukavia lauluja elämän evääksi. Aluksi pieni välipala.

Jokilautta on  lapsikuoro noin ala-asteikäisille. Opitaan lasten ja nuorten hengellisiä lauluja, liikutaan, harjoitellaan laulamista ja esiintymistä.

Aluksi pieni välipala.

Kirkkokuoro

Tule laulamaan hyvässä seurassa neliäänisesti klassisia kirkolauluja ja uudempaa musiikkia.

hotelli Scandic Forssa

Naisten aamukahvit

Osall.maksu 5€, sis. kahvit klo 9.30, ohjelma alkaa klo 10. Kanttori Heini Kataja-Kantola musisoi ja puhuu aiheesta: ”Lauluja ja runoja matkan varrelta”. Forssan, Tammelan ja Jokioisten ev.-lut. seurakunnat.

JOKILAUTTA- lapsikuoro