Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkolla! Saarna Juhani Huotari (Marttyyrien Äänen päätoimittaja ja lähetysjohtaja, emeritus), liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Jokkislaulajat ja Heini Kataja-Kantola. Jumalanpalveluksen jälkeen n. 11.30 kirkkokahvit ja Marttyyrin Äänen tilaisuus, jossa kuulet kristittyjen vainoista ja Jumalan ihmeitä tekevästä voimasta eri puolilla maailmaa. Virvoittavan tuulahduksen tilaisuuteen tuo muusikko ja evankelista Vesa Jääskeläinen. Tervetuloa!

Marttyyrien Ääni vierailee Jokioisissa

Kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä. Noin 245 miljoonaa kristittyä elää vakava-asteisen uskonnollisen vainon alla. Vainolla tarkoitetaan erilaisia rajoituksia, syrjintää tai vihamielisyyttä, jota joutuu kokemaan kristillisen vakaumuksen vuoksi. Pahimmillaan vaino voi johtaa vankilatuomioihin, väkivaltaan ja kuolemaan. Ankarinta kristittyjen vaino on ollut maailman suljetuimmassa maassa, Pohjois-Koreassa.

Marttyyrien Ääni ry on yhteiskristillinen, kansainvälinen järjestö, joka on jo yli 40 vuoden ajan jakanut tietoa kristittyjen vainoista. Järjestön perustaja oli romanialainen pastori Richard Wurmbrand, joka aikanaan virui Romanian vankiloissa 14 vuoden ajan. Marttyyrien Ääni osallistuu useisiin vainottua seurakuntaa tukeviin projekteihin eri puolilla maailmaa. Avustusprojekteja on mm. Pohjois-Koreassa, Pakistanissa, Irakissa, Nigeriassa ja Kolumbiassa. Järjestö julkaisee tiedotuslehteä, toimittaa radio- ja TV-ohjelmia ja vierailee seurakunnissa. Internetsivut löytyvät osoitteesta www.marttyyrienaani.fi.

Marttyyrien Äänen pitkäaikainen päätoimittaja ja lähetysjohtaja emeritus, Juhani Huotari, sekä muusikko ja evankelista Vesa Jääskeläinen vierailevat Jokioisten seurakunnassa (Koulutie 5), sunnuntaina 2.2. Klo 10:00 alkavassa mesussa Juhani Huotari saarnaa ja jumalanpalveluksen jälkeisessä tilaisuudessa Juhani ja Vesa tuovat sanoin ja sävelin vainotun seurakunnan terveiset maailmalta.