MessuPysäkki

MessuPysäkki Jokioisten seurakuntatalo

Vaihtuva puhuja. Lopuksi yhteinen ehtoollinen. Messun jälkeen iltapala. Lapsille omaa ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!

Rennon yhteisöllinen seurakuntalaisten toteuttama messu. Seurakuntalaiset toteuttavat kaiken muun paitsi ehtoollisen. Vaihtuvat puhujat ja toteuttajat. Lopuksi yhteinen ehtoollinen. Messun jälkeen iltapala. Lapsille omaa ohjelmaa.

Taina ja Heikki Laitosella Kolkantie 6

Jänhijoki-Latovainion kinkerit

Kinkereiden eli lukusten aiheena on tänä vuonna rukous, tarkemmin Herran rukous (Isä meidän). Laulamme, keskustelemme, ihmettelemme yhdessä. Ja rukoilemmekin. Oma virsikirja kannattaa ottaa mukaan. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, tervetuloa! Mukana Johanna ja Heini.

Eläkeläisten kerho

Joka maanantai seurakuntatalossa kokoontuva ryhmä. Aterian hinta 5 €. Taksin edestakainen omavastuu 4 €. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Latovainion eläkeläisten kerho

Joka keskiviikko kokoontuva ryhmä. Aterian hinta 5 €. Taksin edestakainen omavastuu 4 €. Tervetuloa rohkeasti mukaan!