Päivätilaisuus

su 2.2. kello 11.45 - su 2.2. kello 13.30

Marttyyrien Ääni -järjestö tekee työtä vainottujen kristittyjen hyväksi eri puolilla maailmaa. Tervetuloa kuuntelemaan lisää toiminnanjohtaja Juhani Huotarin opastuksella

Marttyyrien Ääni vierailee Jokioisissa

Kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä. Noin 245 miljoonaa kristittyä elää vakava-asteisen uskonnollisen vainon alla. Vainolla tarkoitetaan erilaisia rajoituksia, syrjintää tai vihamielisyyttä, jota joutuu kokemaan kristillisen vakaumuksen vuoksi. Pahimmillaan vaino voi johtaa vankilatuomioihin, väkivaltaan ja kuolemaan. Ankarinta kristittyjen vaino on ollut maailman suljetuimmassa maassa, Pohjois-Koreassa.

Marttyyrien Ääni ry on yhteiskristillinen, kansainvälinen järjestö, joka on jo yli 40 vuoden ajan jakanut tietoa kristittyjen vainoista. Järjestön perustaja oli romanialainen pastori Richard Wurmbrand, joka aikanaan virui Romanian vankiloissa 14 vuoden ajan. Marttyyrien Ääni osallistuu useisiin vainottua seurakuntaa tukeviin projekteihin eri puolilla maailmaa. Avustusprojekteja on mm. Pohjois-Koreassa, Pakistanissa, Irakissa, Nigeriassa ja Kolumbiassa. Järjestö julkaisee tiedotuslehteä, toimittaa radio- ja TV-ohjelmia ja vierailee seurakunnissa. Internetsivut löytyvät osoitteesta www.marttyyrienaani.fi.

Marttyyrien Äänen pitkäaikainen päätoimittaja ja lähetysjohtaja emeritus, Juhani Huotari, sekä muusikko ja evankelista Vesa Jääskeläinen vierailevat Jokioisten seurakunnassa (Koulutie 5), sunnuntaina 2.2. Klo 10:00 alkavassa mesussa Juhani Huotari saarnaa ja jumalanpalveluksen jälkeisessä tilaisuudessa Juhani ja Vesa tuovat sanoin ja sävelin vainotun seurakunnan terveiset maailmalta.

Marttyyrien Ääni -järjestön kotisivu

Koulutie 5 A